Καλωσήρθατε στο fantasia-toys.gr.

Ενημερωθείτε παρακάτω για τους τρόπους παραγγελίας, παραλαβής, πληρωμής και επιστροφής των αγαπημένων σας προϊόντων. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail αλλά και τηλεφωνικώς. Η πολυετή μας πείρα στο χώρο του παιχνιδιού και της βρεφανάπτυξης αλλά και οι γνώσεις στα είδη και τις υπηρεσίες μας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του brand μας. Είμαστε στη διάθεση σας για να επικοινωνούμε μαζί σας: με e-mail στο (info@fantasia-toys.gr) ,ή τηλεφωνικά στο 26710-23476 (Δευτ-Παρ 09:00-14:00/18:00-21:00).

Τρόποι παραγγελίας.
Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
Μέσω του eShop: Ολοκληρώστε εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσα από το www.fantasia-toys.gr  και παρακολουθείστε την εξέλιξή της.
Τηλεφωνικός: Καλέστε μας στο τηλέφωνο 26710-23476 είμαστε στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε.
Με e-mail: info@fantasia-toys.gr


Τρόποι πληρωμής
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι που μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω που σας εξυπηρετεί:

Με αντικαταβολή.
καταβάλλοντας το αντίτιμο της παραγγελίας σας στο συνεργαζόμενο courier, η αντικαταβολή χρεώνεται 2,00€ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
Χρησιμοποιώντας Visa, Visa Electron, Mastercard ή Maestro. Οι συναλλαγές εκτελούνται μέσω της EveryPay.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος, και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η EveryPay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της EveryPay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης την δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο πελάτης τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς για την κατάθεσή σας.
Τράπεζα Πειραιώς- Αρ. Λογ/σμού: 6382-138077-839 IBAN: GR6701713820006382138077839
Alpha Bank- Αρ. Λογ/σμού: 903-002101-090567 IBAN: GR5801409030903002101090567
Προκειμένου να εντοπιστεί και εγκριθεί η κατάθεσή σας, θα πρέπει στην αιτιολογία προς δικαιούχο να αναγράψετε το ΕΠΩΝΥΜΟ σας & τον 9ΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.


Τρόποι αποστολής/παραλαβής προϊόντων

Αποστέλλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα. Με την ΕΛΤΑ courier, στη διεύθυνση που θα ορίσετε στην παραγγελία σας.
Με παραλαβή από τα καταστήματα μας.


Έξοδα αποστολής

Για τις αποστολές με courier, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 80€, ενώ για όλες τις υπόλοιπες το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 2,00€ για τα 2 πρώτα κιλά.Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 0,70€.
Για παραλαβή από κατάστημα, δεν έχετε καμία επιβάρυνση.
Οι παραγγελίες με αντικαταβολή έχουν επιπλέον επιβάρυνση 2,00€ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.


Χρόνος παράδοσης.

Ο χρόνος παράδοσης για τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «άμεσα διαθέσιμο» κυμαίνεται από 2 μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες.

Για τα υπόλοιπα προϊόντα, συμβουλευτείτε την ένδειξη διαθεσιμότητας που εμφανίζεται στη σελίδα του προϊόντος.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 26710-23476 (Δευ-Παρ 09:00-14:00/18:00-21:00) ή στο email:info@fantasia-toys.gr

Για τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες μπορείτε να ελέγχετε το στάδιο εξέλιξης τoυς μέσα από την καρτέλα «Παραγγελίες», αφού κάνετε Είσοδο στο λογαριασμό σας. Η παραγγελία με ένδειξη «Νέα» έχει μόλις υποβληθεί και σύντομα θα ξεκινήσει η συλλογή των προϊόντων από το αρμόδιο κατάστημα. Η παραγγελία με ένδειξη «Σε επεξεργασία» βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της συλλογής των προϊόντων και σύντομα θα δείτε την ένδειξη αυτή να αλλάζει σε «Ολοκληρωμένη».  Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα λάβετε ειδοποίηση στο email σας με περαιτέρω λεπτομέρειες για την παραλαβή της. Αν έχετε επιλέξει "Παραλαβή από κατάστημα" θα πρέπει να τα παραλάβετε εντός 3ών εργάσιμων ημερών. 

Έκανα την  παραγγελία μου Παράδοση σε Courier / Μεταφορική Εντός Αττικής Χερσαία Ελλάδα Νησιά Δυσπρόσιτες Περιοχές
Δευτέρα Τρίτη 2 εργάσιμες 3-4 εργάσιμες 4-5 εργάσιμες 5-6 εργάσιμες
Τρίτη Τετάρτη
Τετάρτη Πέμπτη
Πέμτηη Παρασκευή
Παρασκευή Σαββάτο
Σαββάτο Δευτέρα
Κυριακή Δευτέρα

Επιστροφή ή/και αντικατάσταση προϊόντων.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία που πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή μέρος αυτής, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων ενημερωθείτε αναλυτικά από τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας μας.